Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Välkommen till Rikstolk - Tolkarnas avdelning

Förtroendevalda

Rikstolks förtroendevalda 2022 - 2023

Det digitala årsmötet hölls 24 -28 mars i år och nedan finns en förteckning över den valda styrelsen. De har tillträtt 29 mars och påbörjat sitt viktiga arbete för innevarande verksamhetsperiod, den sträcker sig till årsmötet 2023. 
Styrelsen tackar avgående Ylva Famme. Hon har nu under några år gett sitt stöd till att skapa en ny grund för Vision Rikstolk, det har varit uppskattat. Under årsmötet valdes in två nya ledamöter Suzan Pehlivanöglu och Seiko Johannesson, Abdirisaaq Ali Abdi har valt att byta uppdrag och fortsätter som revisorssuppleant. 

Den valda styrelsen tackar för visat förtroende och består av följande personer: 

Khoshal Dost, ordförande

Velina Adelblom, vice ordförande

Suzan Pehlivanöglu, kassör

Munaf Dhahad, styrelseledamot

Tatjana Dujin Peterson, styrelseledamot

Seiko Johannesson, styrelseledamot

Maryna Pavliuk, styrelseledamot

Julie Juratly, styrelsesuppleant

Revisor
Therése Börenskogh

Revisorssuppleant
Abdirisaaq Ali Abdi

Valberedning
Mirjana Kotur Hallberg

Emir Mehmedovic

Riitta Eklind

Har du frågor eller är nyfiken på facket välkomnar vi dig att ta kontakt med oss!

Vi nås på rikstolk@fv.vision.se.

Styrelsen önskar alla sköna och aktiva vinterdagar!

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision