Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Stockholms pensionärssektion

Välkommen till Stockholms stads pensionärssektion.

Om oss

Här kan du stifta bekantskap med andra pensionärer, göra din röst hörd, få vänner. Berika dig med aktiviteter och förmåner och tillsammans ser vi till att livet som pensionär blir bättre och roligare. Vi har kontakt med övriga sektioner i regionen.

Vi har två uppgifter

  • att skapa social samvaro och erbjuda många olika aktiviteter som exempelvis studier, kulturella arrangemang, resor och friskvård
  • att aktivt arbeta för att ta tillvara de äldres intressen och att verka för levnadsförhållandena för personer som behöver samhällets stöd.  

Medlemskapet

Medlemskap beviljas den som har rätt att uppbära pension av något slag. Medlemskapet kostar 200 kronor per år och gäller från den dag då medlemsavgiften är betald. När du går i pension får du i god tid information från Vision om ditt fortsatta medlemskap om försäkringar och andra frågor.

Mer om oss

Besök gärna vår hemsida, visionsektion99.se

Namn
Telefon
E-post
Meddelande

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00