Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Stockholm Söder pensionärssektion

Vi hälsar dig välkommen till Visions pensionärssektion Storstockholm Söder. Sektionen består för närvarande av cirka 295 medlemmar som tidigare arbetade i någon av Stockholms läns södra kommuner.

När du går i ålderspension får du i god tid information utskickad från Vision om ditt fortsatta medlemskap, försäkringar och andra frågor. Du kan informera dig här på vår hemsidan, eller direkt till Vision.

Kontakta Vision

Utöver ett grundmedlemskap kan du vara medlem i Visions pensionärssektion Stockholm Söder. Valet av sektionsmedlemskap görs i samband med informationen som skickas till dig.

Som medlem i Visions pensionärssektion Storstockholm Söder erbjuds du en intressant medlemsverksamhet med vår- och höstprogram. De olika medlemsmötena kan innehålla kultur- och samhällsfrågor, författarmöten, hälsa och livsstil, studie- och museibesök, utflykter och resor.

Du får också i ditt medlemskap i sektionen en fortsatt kontakt och trevlig samvaro med gamla arbetskamrater.

Kostnad

Medlemsavgiften är totalt 190 kronor per år. Priset inkluderar 100 kronor för grundmedlemskapet och 90 kronor för pensionärssektionen.

Samarbete med andra pensionärssektioner

I Stockholms län samarbetar Vision pensionärssektion för Storstockholm Söder i ett nätverk med Visions pensionärssektioner för Stockholm stad, Närkommunerna samt med Regionen Stockholm (fd Landstinget). Samarbetet består av gemensamt arbete och utbyte av programverksamheten. Samarbete finns även med Visions övriga pensionärssektioner i landet.

Kontakter

Välkommen att höra av dig om du har frågor och idéer om verksamheten till vår ordförande Berit Vedin Klevbrand.

Telefon

08 777 54 89
070 968 74 31

Mejladress

vedinberit@hotmail.com

Varmt välkommen till oss!

Styrelsen för Visions pensionärssektion Stockholm Söder