Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Västra Sörmland seniorsektion 1

Välkommen till hemsidan för Vision Västra Sörmlands seniorsektion 17 som inkluderar Katrineholm, Flen och Vingåker.

Att lämna yrkeslivet innebär för de flesta en stor förändring. För en del blir det frihet, för andra saknad efter jobb och arbetskamrater.

Vi erbjuder dig trevlig samvaro och hälsar dig välkommen som medlem i vår lokala sektion, Vision Västra Sörmlands seniorsektion 17.

Sektionens verksamhet

Vi har aktiviteter i form av vår- och höstmöte samt jullunch och årsmöte. I mån av plats är maka/make, sambo eller vän välkommen på våra aktiviteter. Vi arbetar aktivt med att stärka samhörigheten genom bland annat social samvaro, träffar och resor.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 180 kronor per år vilket inkluderar 100 kronor för grundmedlemsskapet i Vision och 80 kronor för den lokala sektionen. Avgiften betalas i januari varje år efter avi från förbundet i Stockholm. Blir du medlem under andra halvan av året utgår ingen avgift för det året.

Samarbete med andra pensionärssektioner 

Vi är med i ett nätverk med Visions pensionärssektioner i Gotland, Linköping, Motala, Norrköping, Östra Sörmland och Västra Sörmland för att bland annat stödja varandra och utveckla verksamheten till nytta för medlemmarna. Dessutom samverkar vi med Östra Sörmland för att hitta gemensamma utflyktsmål och aktiviteter.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta någon i styrelsen så kan vi berätta mer om vår verksamhet och hur du blir medlem. Styrelsen vill gärna ha förslag på aktiviteter och idéer från medlemmarna.

Mejladress

vastrasormland17@hotmail.com