Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Östra Sörmlands pensionärssektion

Välkommen till hemsidan för Vision Östra Sörmlands pensionärssektion.

Att lämna yrkeslivet innebär för de flesta en stor förändring. För en del blir det frihet, för andra en stor saknad efter jobb och arbetskamrater.

Oavsett hur det är för dig har du stor nytta av att stanna kvar i Vision. Vi erbjuder dig trevlig samvaro med vänner och hälsar dig välkommen som medlem i vår lokala sektion, Vision Östra Sörmlands pensionärssektion. 

När du väljer att gå i ålderspension får du i god tid information från Vision om ditt fortsatta medlemsskap, om försäkringar och andra frågor. Utöver ett grundmedlemsskap erbjuds du också medlemsskap i den lokala sektionen. Vi hoppas naturligtvis att du väljer att vara med även hos oss!

Sektionens verksamhet

Vi är för närvarande runt 100 medlemmar och har aktiviteter vanligtvis i form av vår- och höstmöte samt julfest och ett årsmöte. I mån av plats är maka/make, sambo eller någon vän välkommen på våra aktiviteter. Under år 2019 var det 25 år sedan sektionen bildades. Det firade vi genom att ha en jubileums- och julfest för alla medlemmar i Odd Fellow huset i Nyköping. 

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 170 kronor per år vilket inkluderar 100 kronor för grundmedlemsskapet i Vision och 70 kronor för den lokala sektionen. Avgiften betalas i januari varje år efter avi från förbundet i Stockholm. Går du med under andra halvan av året utgår ingen avgift för det året.

Kontakt

Du är alltid välkommen att kontakta någon i styrelsen så kan vi berätta mer om vår verksamhet och hur du blir medlem. Styrelsen vill också gärna ha förslag på aktiviteter samt idéer från medlemmarna. 

Mejladress

vispens@gmail.com

Varmt välkommen till oss!

Styrelsen för Vision Östra Sörmlands pensionärssektion