Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Välkommen till Vision Göteborg

Utbildningar

Vision Göteborg har en stor utbildningsverksamhet för medlemmar och förtroendevalda. Här hittar du information och anmälningslänkar om alla våra utbildningar.

Visions utbildningstrappa

Enligt Visions utbildningstrappa ska alla förtroendevalda starta med att delta i Medlemsutbildningen Schyst arbetsliv, därefter deltar man i Utbildning för Vision-ombud och så bygger man på med utbildningar utifrån vilket förtroendeuppdrag man har. 

Flera av Visions utbildningar finns även som e-utbildningar. Du väljer själv när du vill studera och gör det i egen takt.

E-utbildningar

Lokala utbildningar

Vision Göteborg anordnar även lokala utbildningar.

Kurser och aktiviteter

Har du frågor eller önskemål om vår utbildningsverksamhet är du välkommen att kontakta Vision Göteborgs utbildningsansvariga Elin Pellegrino, elin.pellegrino eller eva.k.hallerod@fv.vision.se.

Viktig information

Tänk på att du inte får någon bekräftelse på din anmälan förrän ca tre veckor innan utbildningen startar. Då får du också kallelse och program. Behöver du avboka din plats så ska detta göras senast två veckor innan utbildningens start. Alla våra utbildningar har ett begränsat antal platser. Uteblir du från en utbildning och inte har avbokat dig kommer vi att skicka en faktura för kostnaden för din plats.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00