Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Välkommen till Vision Göteborg

Mänskliga rättigheter

För Vision är det en självklarhet att mänskliga rättigheter (MR) är en av de allra viktigaste fackliga kärnfrågorna. Vår människosyn innebär att alla människor har ett lika värde, oavsett kön, ålder, etnisk bakgrund, religion eller annan trosuppfattning, funktionsnedsättning, sexuell läggning eller könsidentitet/könsöverskridande uttryck. Denna människosyn skall genomsyra all vår verksamhet.

Vi har ett Mångfaldsråd som driver ett eget arbete kring mänskliga rättigheter, kopplat till Vision Göteborgs verksamhetsplan. Rådet stöttar avdelningsstyrelsen i mångfaldsfrågor. Rådet leds just nu av Helena Hellashjärta Magnusson och består av deltagare som är förtroendevalda eller ombud i Vision Göteborg.

Vi vill uppmana alla klubbar att utse egna mångfaldsombud i klubbstyrelsen eller bland de aktiva medlemmarna. Ett mångfaldsombud får ett nätverk och utbildning och stöttning för att stärka mångfaldsarbetet lokalt. Är du mångfaldsombud eller är du intresserad av att bli ett? Kontakta helena.hellashjartamagnusson@fv.vision.se

Vi har tidigare deltagit på TCO Göteborgs 8-mars-aktivitet, Hammarkullekarnevalen och under West Pride.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00