Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Välkommen till Vision Göteborg

Bli aktiv i Vision

Vision är fackförbundet på arbetsplatsen. Arbetsplatsens gemenskap är grunden för hur vi organiserar oss och det är där vi i första hand verkar och möter våra medlemmar.

Vill vi ha inflytande över våra villkor på jobbet och över vår arbetssituation krävs det att så många som möjligt är medlemmar i Vision. Ju fler vi är desto starkare blir vi. Men då är vi också skyldiga att berätta varför det är så viktigt att vara medlem i Vision, och synliggöra den verksamhet vi bedriver. I detta arbete fyller våra ombud, skyddsombud och ambassadörer på arbetsplatserna en oerhört viktig funktion.

Visst skulle det vara roligt att engagera sig för att dina kollegor och du ska ha det bra på jobbet? Kanske brinner du för arbetsmiljöfrågorna, då är skyddsombudsuppdraget något för dig. Kanske brinner du för en specifik fråga, då kanske du ska bli ombud eller ambassadör?

Vill du veta mer om vad det innebär att engagera sig i Vision, eller vill du diskutera på vilket sätt du kan bidra utifrån ditt intresse och dina förutsättningar, är du välkommen att mejla oss på visiongoteborg@fv.vision.se.

Tipsa om tänkbara medlemmar

Känner du någon som skulle kunna vara med i Vision, men inte är det? Kontakta Medlemstipset!

Tipsa Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00