Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Västra Sörmland seniorsektion 1

Välkommen till hemsidan för Vision Västra Sörmlands seniorsektion 17 som inkluderar Katrineholm, Flen och Vingåker.

Att lämna yrkeslivet innebär för de flesta en stor förändring. För en del blir det frihet, för andra saknad efter jobb och arbetskamrater.

Vi erbjuder dig trevlig samvaro och hälsar dig välkommen som medlem i vår lokala sektion, Vision Västra Sörmlands seniorsektion 17.

Sektionens verksamhet

Vi har aktiviteter i form av vår- och höstmöte samt jullunch och årsmöte. I mån av plats är maka/make, sambo eller vän välkommen på våra aktiviteter. Vi arbetar aktivt med att stärka samhörigheten genom bland annat social samvaro, träffar och resor.

Medlemsavgift

Medlemsavgiften är 180 kronor per år vilket inkluderar 100 kronor för grundmedlemsskapet i Vision och 80 kronor för den lokala sektionen. Avgiften betalas i januari varje år efter avi från förbundet i Stockholm. Blir du medlem under andra halvan av året utgår ingen avgift för det året.

Samarbete med andra pensionärssektioner 

Vi är med i ett nätverk med Visions pensionärssektioner i Gotland, Linköping, Motala, Norrköping, Östra Sörmland och Västra Sörmland för att bland annat stödja varandra och utveckla verksamheten till nytta för medlemmarna. Dessutom samverkar vi med Östra Sörmland för att hitta gemensamma utflyktsmål och aktiviteter.

Kontakt

Du är välkommen att kontakta någon i styrelsen så kan vi berätta mer om vår verksamhet och hur du blir medlem. Styrelsen vill gärna ha förslag på aktiviteter och idéer från medlemmarna.

Mejladress

vastrasormland17@hotmail.com 

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00