×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Malmö blev 2011 års Kulturkommun

Fackförbundet SKTF har idag delat ut priset till "Årets Kulturkommun 2011", detta för 22:a gången. Priset gick till Malmö Kommun. Juryns motivering var bland annat:

"Genom ett brett och fördjupat kulturutbud av hög kvalitet så får allt fler med olika förutsättningar lust och möjlighet att i större omfattning uppleva och utöva kultur. Detta står i kommunens vision. Genom en långsiktig satsning på den egna kulturen och det fria kulturlivet har resultatet blivit ett brett och varierat kulturliv."

Vidare framhåller juryn också bland annat den höga internationella klassen på Malmös konstmuséer, programverksamheten vid den internationella författarscenen, "The Darling Library" som lett till kreativa mötesplatser på nätet och Drömmarnas Hus i Rosengård.

Fackförbundet SKTF tycker att Malmö är en värdig mottagare av utmärkelsen Årets Kulturkommun.

Malmö Kulturnämnds ordförande Carina Nilsson (S), kulturchefen Elisabeth Lundgren och SKTFs ordförande i Malmö Niklas Pålsson fick ta emot priset vid en ceremoni i Tempelriddarhuset i Karlstad under eftermiddagen.

Priset som består av konstverket "Katmandu" av konstnären Katarina Norling, ett vandringspris och ett diplom. Dessutom får Malmö under det kommande året behålla vandringspriset som är ett glasäpple av Rune Strand. Priset delades ut av höjdhopparen Stefan Holm och juryns ordförande Ove Jansson.

För mer information, kontakta Ewa Henriksson, SKTF, tel 070 574 34 07.

Från vänster: Ove Jansson, juryns ordförande, Carina Nilsson, ordförande i Malmös Kultur nämnd, Elisabeth Lundgren, Kulturchef i Malmö, Ewa Henriksson, SKTF, Stefan Holm och Niklas Pålsson, ordförande i SKTF Malmö.

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1015 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum