×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Samarbete med Offentliga Jobb hjälper SKTFs medlemmar till nya jobb

2008-04-08 08:00

SKTF gör en satsning för att hjälpa sina medlemmar att få nya jobb. Satsningen innebär ökad hjälp med karriärplanering, CV-granskning, lönecoachning med mera. I samband med den nya satsningen inleds ett nytt samarbete med Offentliga Jobb för att öka medlemmarnas tillgänglighet till jobb i offentlig sektor. Offentliga Jobb ägs av Aditro (91%) och Förenade Kommunföretag (9%).

- Medlemmarna kommer att få tillgång till Offentliga Jobb från SKTFs hemsida. Det kommer att underlätta för våra medlemmar när de vill hitta jobb i offentlig sektor. Samarbetet med Offentliga Jobb är en viktig del i vårt arbete med att öka mervärdena för våra medlemmar, säger Eva Nordmark, ordförande i SKTF.

- Vi är mycket glada över samarbetet med SKTF. Det gör Offentliga Jobb ännu mer intressant och kommer öka antalet besökare ytterligare på sajten. Snart är vi över 600 000 besökare per månad, säger Tomas Bergman, Marknadschef på Aditro Offentliga Jobb.

För mer information, kontakta:
Tomas Bergman, Marknadschef för Offentliga jobb, Aditro Human Resources
+46 (0)10-451 14 10, tomas.bergman@aditro.com

Peter Bloch, Presschef SKTF
+46 (0)702- 55 13 37, peter.bloch@sktf.se

Om Offentliga Jobb
Med närmare 600 000 besökare per månad och knappt 300 000 aktiva cv:n är Offentliga Jobb Sveriges ledande rekryteringssajt för offentlig sektor. Offentliga Jobb är också den ledande leverantören av IT-lösningar för att stödja offentlig sektors rekryteringsprocesser. Offentliga Jobb startades 2001 och ägs av Aditro (91%) och Förenade Kommunföretag (9%).
www.offentligajobb.se

Fackförbundet SKTF är partipolitiskt obundet och har 160 000 medlemmar i kommuner, landsting, regioner och kyrkor. SKTF är medlemsorganisation i TCO. SKTF vill medverka till att skapa världens modernaste välfärd och goda villkor för våra medlemmar.
www.sktf.se

Aditro är en ledande Nordisk leverantör av lösningar som förbättrar affärsprocesser inom kundservice, ekonomi, HR, dokumenthantering och logistik. Aditros tjänster som inkluderar IT-baserad outsourcing, konsulttjänster och IT-lösningar baseras på modern teknologi. Aditro hjälper sina kunder att minska deras kostnader och öka effektiviteten samtidigt som de fokuserar på kärnverksamheten. Aditro omsätter mer än 3,2 miljarder SEK, har cirka 6000 anställda i 7 länder samt 18 000 kunder i privat och offentlig sektor.
www.aditro.com

Fackförbundet SKTF (SKTF) organiserar anställda i kommun eller landsting som arbetar med välfärdstjänster eller till stöd för den kommunala demokratin. Inom skola, vård och omsorg omfattas även anställda i privatägda verksamheter. SKTF organiserar vidare de som är verksamma i bolag och stiftelser inom det kommunala området samt inom Svenska kyrkan och ekumeniska organisationer.

Presschef Peter Bloch, mobil 070-255 13 37
Pressekreterare Maria Martinsson, mobil 070-655 50 48

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1155 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum