×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Karlskoga blev Årets Kulturkommun!

2008-12-02 19:30

Pressmeddelande 2 december 2008 kl 19.30

Fackförbundet SKTF utsåg ikväll Karlskoga kommun till Årets Kulturkommun 2009. Det är tjugonde gången priset delas ut.

Så här lyder juryns motivering:
Kultur och innovation är Karlskogas vision om ett samhälle där människans livslust, engagemang och kreativitet står i centrum.
De sköna konsterna och kulturarvet är basen för en medveten och långsiktig kulturverksamhet som skapar närhet till medborgarna.
Kommunens öppna attityd till samverkan med institutioner, professionella kulturutövare, amatörer, folkbildare och kulturföreningar skapar många mötesplatser för kommuninvånarna. Biblioteket är kommunens vardagsrum och kulturskolan navet för musiklivet.
Kommunen visar upp en modell som leder till kulturell vitalitet som kvalificerar Karlskoga för utmärkelsen Årets Kulturkommun 2009.

Priset delades ut på Världskulturmuseet i Göteborg i samband med SKTFs kulturmanifestation av Ove Jansson, juryns ordförande. Priset består av konstverket "Oblique suit" i olja och oxiderat silver av konstnären Martin Engström. Dessutom får Karlskoga ta hand om vandringspriset, ett glasäpple av Rune Strand under nästkommande år. Äpplet lämnades över av Eva Moberg, ordförande i Göteborgs stads kulturnämnd.

Från Karlskoga kommun deltog Hans Lundell, förvaltningschef, Per Sjöberg, kulturchef, Anne-Lie Magnusson, biblioteksassistent och Marie Johansson Gadde, IT-handledare för att ta emot priset.

Eric Andersson heter den person i Karlskoga som nominerade den vinnande kommunen (tel 0568-642 81 69).

Mer information om priset lämnas av ombudsman Ewa Henriksson, 070-574 34 07 eller juryns ordförande Ove Jansson, 070-642 81 69.

Fackförbundet SKTF organiserar anställda i kommun eller landsting som arbetar med välfärdstjänster eller till stöd för den kommunala demokratin. Inom skola, vård och omsorg omfattas även de anställda i privatägda verksamheter. SKTF organiserar vidare de som är verksamma i bolag och stiftelser inom det kommunala området samt inom Svenska Kyrkan och ekumeniska organisationer.

Presschef Peter Bloch tel 070 255 13 37.

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1126 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum