×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

TCO använder dokumentärfilmaren Måns Månsson till sina reklamfilmer

2007-11-09 09:58

Samtidigt som majoriteten av dagens reklamfilmer går i flashighetens tecken väljer TCO och medlemsförbunden att använda sig av dokumentärfilmaren Måns Månsson. Han har filmat åtta reklamfilmer som visar på facklig förnyelse.

Samtliga 17 medlemsförbund inom TCO kraftsamlar nu i en omfattande och långsiktig aktivitet i syfte att lyfta fram värdet av att vara med i facket. Initiativet innehåller olika åtgärder för att göra fackförbunden mer relevanta på morgondagens arbetsplatser. Inriktningen på aktiviteterna är framförallt att nå välutbildade under 35 år.

Idag startar initiativets utåtriktade insatser i form av film i TV och på bio samt en nyöppnad webbplats på nätet, www.facketförändras.nu.

I det kommunikativa arbetet har medlemsförbunden inom TCO samverkat med Acne Creative, mediebyrån Carat samt filmregissören Måns Månsson med produktionsbolaget Callboy.

I en första omgång kommer tre filmer att visas intensivt i tre veckor i TV 3, Kanal 5, TV4 Fakta och Discovery. Filmerna tar upp frågor om yrke och identitet samt familj och karriär. Filmerna är dokumentära, det vill säga de medverkande berättar ur sitt eget liv. Filmerna är regisserade av Måns Månsson, som bland annat fått pris för sin film Kinchen.

Måns Månsson är regissör till de åtta filmer för Facketförändras.nu. Han har arbetat dokumentärt tillsammans med filmfotografen Hoyte van Hoytema. Produktionsbolag är Callboy.

Just nu arbetar Måns Månsson med sin första långfilm. Han blev guldbaggenominerad 2005 för bästa dokumentärfilm med Kinchen 2005. Måns Månsson har visat dokumentärfilmer på bland annat Slamdance Film Festival, Cinématèque Francaise, Brooklyn Museum of Art, Edinburgh International Film Festival och Lilla Filmfestivalen i Båstad.

Hoyte van Hoytema är filmfotografen bakom tv-serier som Lasermannen och Upp till kamp.

För ytterligare upplysningar kontakta Kerstin Olsson, TCO, 070 978 33 83. För övrig information samt pressbilder se bilagor nedan.

Fackförbundet SKTF (SKTF) organiserar anställda i kommun eller landsting som arbetar med välfärdstjänster eller till stöd för den kommunala demokratin. Inom skola, vård och omsorg omfattas även anställda i privatägda verksamheter. SKTF organiserar vidare de som är verksamma i bolag och stiftelser inom det kommunala området samt inom Svenska kyrkan och ekumeniska organisationer.

Presschef Peter Bloch, mobil 070-255 13 37
Pressombudsman Maria Martinsson, mobil 070-655 50 48

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

952 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum