×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

SKTF söker medlemskap i Forum för Frivilligt Socialt Arbete

2007-04-11 15:55

Pressmeddelande

Den frivilliga sektorn är stor i Sverige och allt talar för att den kommer att fortsätta att växa. SKTF har under en längre tid försökt få en tydlighet i gränsdragningen mellan frivilliga insatser och professionellt arbete inom den kommunala sektorn.

- Det finns en oerhörd kraft och ett stort engagemang bland många människor, säger SKTFs ordförande Eva Nordmark. Dessa personer gör insatser på frivillig basis och SKTF vill medverka till att främja detta utan ge avkall på kommunens ansvar, personalens möjligheter att göra ett gott arbete och den enskildes rätt att få sina behov tillgodosedda.

SKTF söker nu associerat medlemskap i Forum för Frivilligt Socialt Arbete. Ett medlemskap ska ge en tydligare plattform för vidare diskussion och dialog kring det frivilliga arbetet.

- Jag tycker det är viktigt för SKTF att vara en del av det forum där dessa välfärdsfrågor diskuteras. Det ger oss också en vidare möjlighet att nå fram med våra ställningstaganden. Men samtidigt som vi bejakar kraften i det frivilliga arbetet är det viktigt att vi arbetar för klara spelregler kring roller och ansvar, avslutar Eva Nordmark.

För ytterligare kommentar kontakta Eva Nordmark, 070-624 13 11 eller
Yvonne Ahlström, SKTF, 070-582 09 40.

Peter Bloch, presschef, 070 255 13 37
Ann-Marie Prhat, pressekreterare, 070-240 95 96

SKTFs skrift Fri och villig

Fackförbundet SKTF organiserar anställda i kommun eller landsting som arbetar med välfärdstjänster eller till stöd för den kommunala demokratin. Inom skola, vård och omsorg omfattas även anställda i privatägda verksamheter. SKTF organiserar vidare de som är verksamma i bolag och stiftelser inom det kommunala området samt inom Svenska kyrkan och ekumeniska organisationer.

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1120 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum