×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

SKTF bjuder in till ett samtal om den kommunala demokratin:

2006-04-28 12:30

"Lena Hartwig och Gunnar Hedberg är viktigare än Göran Persson eller Fredrik Reinfeldt"

Inför valet i september riktas fokus på rikspolitiken och de kommunala frågorna hamnar lätt i skymundan. SKTF vill lyfta fram kommunvalet som ligger närmare människors vardag.

Tisdag 2 maj samlar fackförbundet SKTFs ordförande Eva Nordmark Uppsalas politiker till ett rundabordssamtal om medborgarnas syn på den kommunala demokratin. Samtalet tar sin utgångspunkt i en ny undersökning som SKTF genomfört i landets 15 största kommuner och som utforskar medborgarnas syn på den kommunala demokratin. Vilket förtroende har medborgarna för sina kommunpolitiker? Hur viktigt tycker man det är att människor engagerar sig i kommunpolitiken, och är man själv beredd att engagera sig?

Medverkar gör Lena Hartwig (S), Jan Ask (S), Lars O Ericsson (C), Ilona Szatmari Waldau (Vänsterpartiet), Ola Leife (Kd), Gunnar Hedberg (M), Cecilia Forss (M), Nicklas Malmberg (Miljöpartiet), Agneta Boström (S, nämnden Produktion Vård och Bildning), Kjell Viberg (S, nämnden Uppsala Teknik och Service).

Tid: tisdag 2 maj kl. 12.30-14.00
Plats: Atrium, Dragarbrunnsgatan 46 i Uppsala

Media är varmt välkomna att närvara.

För ytterligare information kontakta Karin Ottosson, presschef: 070- 31 76 378.

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

972 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum