×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Pressinbjudan

2004-03-04 09:00

Välkommen till presskonferens:

30 kommuner och landsting bryter mot jämställdhetslagen

Alla arbetsgivare är enligt jämställdhetslagen skyldiga att genomföra en kartläggning av skillnader mellan kvinnor och mäns löner. De som har fler än tio anställda ska dessutom ha en plan för hur dessa skillnader ska justeras.

SKTF har med hjälp av sina förtroendevalda i kommuner och landsting undersökt vilka arbetsgivare som inte följer lagen. På måndag den 8 mars avslöjar vi vilka dessa är.

Samtidigt kommer SKTF att starta lokala tvisteförhandlingar mot de aktuella arbetsgivarna. Om detta inte får önskvärd effekt är SKTF inte främmande för att ta upp ärendet i Jämställdhetsnämnden.

På presskonferensen medverkar Inger Efraimsson, SKTFs ordförande samt SKTFs förhandlingschef Anders Hammarbäck.

Dag: Måndagen den 8 mars

Tid: Kl. 09.30 - 10.15

Plats: Kungsgatan 28 A

För ytterligare information kontakta Inger Efraimsson, SKTFs ordförande, tfn 070 - 644 84 04 eller Anders Hammarbäck, SKTFs förhandlingschef, tfn 070 - 689 64 71.

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

936 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum