×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Pressinbjudan: SKTF utser årets kulturkommun 2005

2004-11-25 09:00

Pressinbjudan

För sextonde gången utser SKTF årets kulturkommun. Priset går till en kommun som värnar om kulturen och marknadsför den kreativt, okonventionellt och professionellt. Kommunen ska även satsa egna ekonomiska medel och inte helt förlita sig på privata och statliga kultursatsningar.

Elva kommuner nominerade: Ale, Eksjö, Helsingborg, Hässleholm, Höganäs, Leksand, Lidköping, Sjöbo, Tranås, Vara och Vingåker.

SKTFs medlemmar har varit aktiva och visat stort engagemang i nomineringsprocessen. Även kommunerna själva, liksom enskilda medborgare, kan nominera sin kommun.

Juryn leds av Ove Jansson, biblitotekschef och ledamot i SKTFs förbundsstyrelse. I övrigt ingår May-Britt Carlsson, kulturkonsult, fd kulturchef TCO, Magnus Höjer, journalist, SVT, Anders Lindh, museichef, Arbetets Museum, Ulla Pettersson, kultur- och fritidschef, Gotland, Lars Olov Bygren, professor emeritus i socialmedicin (forskar kring kultur och hälsa), Umeå, samt Ewa Henriksson, ombudsman i SKTF.

Vinnaren av årets kulturkommmun offentliggörs tisdag den 30 november kl. 18.00. Prisceremonin äger rum i Oscarssalen i Visby, nuvarande kulturkommun.

Välkommen!

För ytterligare in formation kontakta Ewa Henriksson, ombudsman i SKTF, tfn 08-789 63 88 eller 070-574 34 07.

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

972 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum