×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Pressinbjudan: SKTF inbjuder till seminarium om Kultur för ett friskare liv!

2004-11-30 09:00

Att man mår bättre av att delta i kulturaktiviteter börjar bli allmänt känt. Att kunna fram vetenskapliga bevis från arbetslivet där SKTFs medlemmar är huvudpersoner är dock helt nytt.

SKTF har initierat och genomfört ett forskningsprojekt riktat till arbetslivet om kulturens betydelse för hälsa och välbefinnande. Projektet finansieras bland annat med stöd av Statens Kulturråd och FörenadeLiv. Landets ledande forskare på området kultur och hälsa, professor emeritus vid Umeå universitet, ansvarar för den vetenskapliga delen av projektet.

Resultaten från projektet kommer att presenteras av Lars-Olov Bygren på ett seminarium arrangerat av SKTF. På seminariet medverkar även Maj-Britt Carlsson, kulturkonsulent och journalist samt Ewa Henriksson, kulturansvarig ombudsman i SKTF.

Tid : onsdag 1 december kl. 12.00-13.00.

Plats: Missionskyrkan, Tjelvarvägen 4, Visby.

Välkommen!

För ytterligare information om projektet Kultur för ett friskare liv, kontakta Ewa Henriksson, ombudsman i SKTF, tfn 070-574 34 07.

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

1066 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum