×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Inger Efraimsson pratar jobb på stan!

2004-02-27 09:00

På måndag den 1 mars står SKTFs ordförande Inger Efraimsson vid en stortavla på Karlaplan med texten: "Kan man snacka sig till en högre lön? Prova med mig!"

Uppmaningen är en del av en landsomfattande rekryteringskampanj som SKTF genomför under de två första veckorna i mars. Budskapet är att fackliga frågor är vardagsnära frågor som vi diskuterar varje dag vid fikaborden på jobbet.

Kampanjen, som består av direktreklam, informationsmaterial och pelartavlor i nästan samtliga kommuner samt i Stockholms tunnelbana, tar inga övergripande, generella fackliga ställningstaganden. Istället bygger den på ett spetsigt och rakt budskap riktat till allmänheten att ta kontakt med SKTF och diskutera frågor som har med jobbet att göra.

En viktig faktor som lyfts fram i kampanjen är att SKTF är nära medlemmarna. SKTF, som organiserar offentligt och privat anställda tjänstemän med anknytning till kommuner och landsting samt Svenska kyrkan, finns representerade på nästan alla arbetsplatser i hela landet. Därför har vi också i vissa fall valt att ha väldigt lokala budskap på stortavlorna.

-Med kampanjen vill vi visa att fackliga frågor ligger nära människors vardag och att SKTF vill vara en samtalspartner när man pratar jobb. Inget annat fackförbund, eller motsvarande, har tidigare berättat om vad fackliga frågor handlar om, samtidigt som de uppmanar att ta kontakt på det sätt som vi nu gör, säger Eva Spjuth, kampanjansvarig i SKTF.Kommunikationen har arbetats fram gemensamt av SKTF och kommunikationsbyrån Volt AB. Den totala kostnaden är 3,5 miljoner kronor.

Välkomna att prata med Inger Efraimsson vid stortavlan utanför den stora entrén till Fältöversten som vätter mot Karlaplan, T-bana Karlaplan, kl 13.00-15.00 måndagen den 1 mars 2004.

Stortavlan kommer att vara bemannad med våra ombudsmän från kl 08.00 till kl 18.00

För ytterligare kommentarer kontakta Inger Efraimsson, SKTFs ordförande, tfn 070-644 84 04 eller Eva Spjuth, ansvarig för kampanjen på SKTF, tfn 08-789 65 65

.

Nyheter

Till arkivet

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

971 nya medlemmar under oktober

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Vision nära dig

Vision finns på de flesta arbetsplatser. Sök din avdelning eller klubb

Sök

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vårt frågeforum