Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision lyfter medlemsrådgivningen i ny kampanj

Publicerad 2020-02-12

Vision är fackförbundet för de som leder, utvecklar och administrerar välfärden i kommun, region och kyrka och vill lyfta sin fackliga rådgivning i en ny kampanj ”Ditt jobb är vårt jobb”. Med drygt 95 000 kontakter per år är rådgivningen mycket uppskattad hos förbundets medlemmar och en av de främsta orsakerna till att man vill gå med i facket.

- Vi på Vision vill att du som är medlem hos oss ska trivas på ditt jobb, och ofta handlar det om mer än bara fackliga villkor och rättigheter, mer än arbetsmiljö och lön. Att trivas på jobbet kan handla om att komma överens med sin chef, vård av sjukt barn, en öm rygg eller att göra ett bra jobb trots att man inte har hunnit äta lunch. Ibland handlar det om att gå en kurs i ledarskap, plötsligt bli tilldelad en ny tjänst eller ta fyra veckor ledigt i november. Men också om saker som en tveksam jargong, rädsla för att bli uppsagd, vuxenmobbning eller frågor man bara inte orkar ta direkt med chefen. Där fyller vår rådgivning en enormt viktig roll, vi kan hjälpa till att svara på frågor och stötta eller handleda i olika ärenden, säger Jonas Tränk, marknadschef på Vision.

Den nya kampanjen frontas av några av Visions egna rådgivare, och kommer att gå under våren.

– För oss har det varit viktig att hålla kampanjen genuin och personlig, och därför är det vi som är rådgivare som frontar kampanjen. Vi lyfter under kampanjen olika frågor som vi tar emot under en arbetsdag, viktiga frågor för våra medlemmar och det är det vi vill uppmärksamma med kampanjen – att vi gör skillnad för medlemmarna med vårt stöd och rådgivning. Under mars kommer också personer som inte är medlemmar att kunna ringa in för att prova vår rådgivning, säger My Sternberg, rådgivare på Vision.

I samband med kampanjen har Vision valt att samarbeta med byrån Volontaire.

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar