Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision: Risk att patienterna drabbas av varslet

Publicerad 2019-05-14

Vision ser allvarligt på dagens besked om varsel på Karolinska Universitetssjukhuset. Under de senaste årens turbulenta tid på KS har Visions medlemmar tillsammans med andra viktiga funktioner på sjukhuset sett till att patienterna fått den vård de har rätt till. Det är under all kritik att man nu varslar viktiga funktioner såsom chefer och administratörer.

- Många av Visions medlemmar är självklart väldigt oroliga och upprörda över detta besked.  Bland de varslade finns bland andra chefer, medicinska sekreterare, tekniker, handläggare, administratörer, ingenjörer och projektledare. Alltså mycket viktiga funktioner för att vården ska fungera. Därför måste vi ställa oss frågan hur vården och patienterna påverkas av beskedet, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision.

- Vårt fokus just nu är att informera medlemmarna så mycket det bara går. Många har behov av att prata och ställa frågor kring varslet och vi gör nu allt vi kan för att möta medlemmarna och ge dem stöd, säger Pernilla Helmersson, ordförande för Vision Karolinska Universitetssjukhuset.

I morgon samlas Visions ombudlokalt på KS för att bestämma hur de ska fortsätta hantera varslet och vilka krav man ska ställa på arbetsgivaren.

Intervjuförfrågningar till Veronica Magnusson går via: Hediye Güzel, presschef Vision, 076 141 73 21 eller hediye.guzel@vision.se

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar