Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision och Unionen Stockholm inviger Järvaveckan med grammisvinnaren Imenella

Publicerad 2019-02-14

Den 12-16 juni är det dags igen för Järvaveckan där företag, organisationer, politiker och allmänheten samlas. Vision och Unionen i Stockholm inviger Järvaveckan med ett unikt samarbete med grammisvinnaren Imenella.

Vision och Unionen Stockholm är en del av TCO och delar den fackliga viljan att göra arbetslivet bättre. Imenella är en stark röst från Järva och en förebild för många ungdomar. Det stora antalet unga som bor i Järvaområdet är antingen på väg till arbetslivet eller nya på arbetsmarknaden. Vision och Unionen Stockholm med sina 197 000 respektive 152 000 medlemmar vill att unga ska vara med i facket, ha nytta av facket och ha möjlighet att driva sina frågor.

- Vi vet att vi har kunskap och många olika sorters stöd i arbetslivet, vi behöver dock hela tiden lyssna och utvecklas utifrån vad som är relevanta fackliga frågor idag. Många som bor i Järvaområdet är medlemmar i Vision och arbetar aktivt med att lyfta lokala frågor runtom på arbetsplatserna. Vision har flera gånger jobbat med musik som ett sätt att skapa engagemang, därför kändes det självklart att inleda ett samarbeta med Imenella som är en stark röst för många i Järva, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision. 

- Som fackförbund behöver vi alltid tänka på att vara relevanta. Vi tog till oss av det besökarna sade till oss i tältet under förra året, att det behövdes mer ”kultur” och lokala profiler. Jämställdhet och mångfald är frågor som Unionen Stockholm brinner för. Det innebär också att våga testa nya samarbeten, både tvärfackligt och andra aktörer. När vi är ute på arbetsplatser och träffar nya och befintliga medlemmar är det många som frågar ”VARFÖR” finns facket. Vi vill aldrig sluta ställa den frågan till oss själva, att samla goda krafter är ett av skälen säger Maria Nilsson, ordförande Unionen Stockholm.

Imenellla kommer att framföra 2-3 låtar i samband med invigningsdagen den 12 juni.

För mer information, kontakta:

Hediye Güzel, presschef Vision: 076 141 7321, hediye.guzel@vision.se

Viola Zabeti, projektledare press och opinion Unionen Stockholm, 072 469 0552, viola.zabeti@unionen.se

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar