Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Veronica Magnusson utsedd till ledamot i regeringens Välfärdskommission

Publicerad 2019-12-18

Veronica Magnusson presenteras idag som ledamot i regeringens nya Välfärdskommission. Veronica Magnusson är förbundsordförande i Vision och kommer i kommissionen att företräda samtliga 13 fackförbund inom TCO.

- Det här känns roligt och meningsfullt. Varje dag går hundratusentals av TCO-förbundens medlemmar till sina tusentals olika yrken inom välfärden. De är välutbildade, kunniga och djupt engagerade i att få alla verksamheter som tillsammans är välfärden att fungera. Vi i TCO-förbunden vet att det är våra medlemmars röster som måste höras och idéer som måste tas tillvara för att välfärden ska utvecklas, säger Veronica Magnusson.

- Det är en svår uppgift som ligger framför oss. Inte minst när det gäller att det är så många som måste vilja stanna och välja välfärdsyrken framöver. Vi vet att det är viktiga jobb, men det måste visas genom hållbara arbetsvillkor och förutsättningar att göra jobbet. Det handlar om att göra arbetslivet mer mänskligt så att fler ska känna arbetsglädje och kunna bidra. Detta jobbar vi i TCO-förbunden med runt om på arbetsplatserna varje dag och det känns verkligen som rätt läge att få ta ett helhetsgrepp säger Veronica Magnusson.

- Välfärdsteknik, digitalisering och AI kommer att vara viktiga i verksamhetsutvecklingen framåt. Här finns frågor om etik, rätt använd kompetens, jämställdhet och medborgarnas rättigheter att väga in. Också här behöver vi involvera medarbetarna och lyssna till professionerna, de som kan verksamheterna bäst. Ytterst handlar det om att vi måste ha en välfärd som är hållbar ur alla tre aspekter – socialt, ekonomiskt och miljömässigt, avslutar Veronica Magnusson.

För ytterligare kommentarer kontakta Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision, tfn 070 746 21 24.

Läs mer om Välfärdskommissionen på www.regeringen.se

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar