Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Visions förbundsmöte bygger framtidens arbetsliv

Publicerad 2018-09-25

Visions förbundsmöte, som äger rum i Solna den 27-29 september, fokuserar på framtidens arbetsliv. Genom att lyfta fram medlemmarnas roll i automatiseringen och digitaliseringen av välfärdens verksamheter vill Vision skapa förutsättningar för ett mänskligare arbetsliv.

220 ombud från hela landet väntas till Visions förbundsmöte som hålls på Quality Hotel Friends i Solna.

På dagordningen står bland annat att utveckla Visions politik med fokus på engagemang och inflytande i formandet av framtidens arbetsliv.

Dessutom kommer Visions MR-pris att delas ut. Priset delas ut vartannat år till en arbetsgivare som har arbetat med mänskliga rättigheter, aktivt främjat mångfald och integration samt arbetat mot diskriminering på arbetsplatsen.

Visions förbundsmöte är ett miljödiplomerat event. Det innebär att vi strävar efter att minska miljöpåverkan under förbundsmötet. Det gäller till exempel ombudens resor, maten som serveras, hur avfall tas om hand och att vi anlitar en miljöcertifierad konferensanläggning.

Några preliminära hålltider:

Torsdag

Kl. 14.00                                      Förbundsmötet öppnar. Förbundsordförande Veronica Magnusson inleder och samtalar med gäster.

Fredag

10- 12.30                                Seminarier om digitaliserings och automatiseringens konsekvenser för arbetet med bl.a. Ann Bergman, professor i arbetsvetenskap vid Karlstad universitet.

13.30                                            Visions MR-pris delas ut

Lördag

09-11                                            Plenumdebatt och beslut.

11.30                                            Avslutande samtal mellan Veronica Magnusson och TCO:s ordförande Eva Nordmark.

                          

Bland gästerna på förbundsmötet finns utöver TCO:s ordförande Eva Nordmark också Kristina Ljungros, vice ordförande Röda Korset samt Rebecka Prentell, TCO, tidigare ordförande för LSU Sveriges ungdomsorganisationer, och Sverok.

Läs mer om förbundsmötet på https://vision.se/Om-Vision/Forbundsmote/forbundsmote-2018/

Varmt välkommen! 

För ytterligare kommentarer kontakta Veronica Magnusson, förbundsordförande, tfn 070- 746 21 24 eller Hediye Güzel, presschef, tfn 076- 141 73 21.

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar