Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision slår rekord – nu är vi 190 000!

Publicerad 2017-01-20

Visions medlemmar ökar för sjätte året i rad. Ökningen under år 2016 ligger på hela 5,7 procent. 26 000 nya medlemmar valde att gå med i Vision under 2016. I januari 2017 är vi 190 000 medlemmar, vilket är nytt rekord.

När fackförbundet Vision summerar 2016 års medlemssiffror står det klart att 190 000 yrkesverksamma och studenter nu väljer Vision. Vi slår därmed den tidigare toppnoteringen från år 1992 på drygt 186 000 medlemmar.

– Jag är oerhört stolt över att vi ökar så här mycket! Det är ett bevis på det stora engagemang vi skapar och på det fantastiska arbete som våra förtroendevalda, medlemmar och hela organisationen åstadkommer tillsammans, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision.

Bakom framgångarna ligger Visions ökade närvaro och synlighet på arbetsplatser, universitet och högskolor. Under 2016 gav Visions medlemmar besked om att de vill ha ett mänskligt arbetsliv där ingen blir sjuk av stress. Därför har Vision tagit krafttag för ett mer hållbart arbetsliv och tagit fram åtgärdsförslag som kan göra våra arbetsplatser friskare.

I det arbetet har medlemmarna även bidragit till att skapa Visions egen låt, Ingen maskin, som beskriver viljan att förändra arbetslivet i rätt riktning.

– Att vi växer är såklart en stor vinst för våra medlemmar. Det betyder att vi kan göra verklig skillnad. Vi får mer inflytande och kan förbättra löner och arbetsvillkor. Tillsammans hittar vi de bästa lösningarna och sätter tonen för framtidens arbetsliv, säger Veronica Magnusson.

Bland de nya medlemmarna finns såväl yrkesverksamma som studenter. Visions medlemmar finns inom yrken som leder, utvecklar och administrerar välfärden. De jobbar i kommuner, landsting, regioner, privata företag och kyrkor.

Läs mer på www.vision.se

För ytterligare kommentarer: 

Veronica Magnusson, förbundsordförande Vision, tfn 070 – 746 21 24.

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar