Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Vision miljödiplomeras för åttonde året

Publicerad 2017-02-21

Visions kansliorganisation har för åttonde året i rad miljödiplomerats genom Stockholms stads miljödiplom, miljöstegen. Det senaste året har kansliet bland annat minskat sin elförbrukning, rest mer med tåg och mindre med bil, vilket minskat förbundets totala klimatpåverkan. Varje år sätter Vision upp nya miljömål att leva upp till.

-  Vi är väldigt stolta över att Visions miljöarbete återigen diplomeras. Det är ett bevis på att vårt aktiva arbete med att minska vår miljö-och klimatpåverkan ger resultat, säger Veronica Magnusson, förbundsordförande i Vision.

2009 blev Vision det första miljödiplomerade fackförbundet i Sverige. Sedan dess har arbetet utvecklats och 2016 blev miljö- och hållbarhetsfrågor en av förbundets hjärtefrågor.

Konkret innebär arbetet med att minska klimatpåverkan att Vision:

  •  undviker flyg på korta sträckor i samband med möten, utbildningar och konferenser.
  •  klimatkompenserar för alla flyg- och bilresor.
  •  utbildar anställda som kör bil i tjänsten i bränslesnål bilkörning, eco-driving. 
  •  ställer miljökrav på leverantörer och minskar vår förbrukning av el, papper och annat material.
  •  väljer att äta mer vegetariskt på utbildningar och konferenser.
  • reviderat förbundets upphandlingspolicy så att miljöaspekten blivit ett upphandlingskriterium.
  •  utbildar alla anställda i grundläggande miljökunskap.  

-  För Vision är det självklart att det vi gör på jobbet påverkar vår miljö. Därför driver vi på för miljösmartare arbetsplatser, genom att inspirera våra medlammar att tänka över sina egna miljöval och påverka och ställa krav på sina arbetsgivare, säger Veronica Magnusson. 

Läs mer om Visions miljöarbete: https://vision.se/miljoklimat

För ytterligare kommentarer kontakta Veronica Magnusson förbundsordförande, tfn 070- 746 21 24, eller Sofie Jansson, miljösamordnare, tfn 072-  214 14 51.

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar