Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

14 kommuner nominerade till Årets kulturkommun 2018

Publicerad 2017-09-19

14 kommuner har chansen att ta hem titeln när Vision utser Årets kulturkommun 2018. I år står kampen mellan Eslöv, Finspång, Haparanda, Härjedalen, Katrineholm, Kristianstad, Ljungby, Munkfors, Nyköping, Sandviken, Tibro, Trelleborg, Åmål och Ånge.

För att ha chans att utses till Årets kulturkommun 2018 ska kommunen bland annat visa att den:

  •   Arbetar för att kultur ska bli en självklar del av kommuninvånarnas vardag, genom att den finns med i all kommunal verksamhet
  •   Gör anställda och kommuninvånarna delaktiga i kulturverksamheten
  •   Använder kultur som ett verktyg för hälsa och välfärd
  •   Stödjer kulturell mångfald

- Vi hoppas kunna hitta en kommun som för en långsiktig kulturpolitik och som arbetar kreativt, okonventionellt och professionellt för att involvera kultur i kommunens verksamhet, säger juryns ordförande Ove Jansson, vice ordförande i Vision. 

Juryn kommer att påbörja sitt arbete under september månad under ledning av ordförande Ove Jansson, vice ordförande i Vision.

Prisutdelningen äger rum den 7 december på Växjö teater. Växjö utsågs till Årets kulturkommun 2017. Det är 29e året i rad som Vision delar ut utmärkelsen.

Läs mer om priset https://vision.se/Opinion/Kulturkommun/ 

För ytterligare information, kontakta Ewa Henriksson, kulturansvarig i Vision, tfn 070 – 574 34 07 eller Ove Jansson, ordförande juryn, tfn 070-642 81 69. 

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

672 nya medlemmar under december

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar