Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Slutspurt i avtalsförhandlingarna

2020-10-22

Förhandlingarna om nya kollektivavtal för Visions medlemmar i kommuner, regioner, bolag och Svenska kyrkan befinner sig just nu på upploppet. Om en dryg vecka, den 31 oktober, löper de gamla avtalen ut och vår ambition är då att ha nya på plats.

Årets avtalsrörelse har som alla känner till blivit mer utdragen än någonsin och många undrar när de ska få ut sin nya lön. Visions absoluta målsättning är att det ska ske så snart som möjligt efter att avtalen är klara och att lönerna ska gälla retroaktivt från den 1 april. Det förutsätter att lokala arbetsgivare har genomfört sina löneöversyner och står redo att betala ut de nya lönerna. För de arbetsgivare som ännu inte satt igång processen är det alltså hög tid att göra det nu, så att löneutbetalningarna inte fördröjs ytterligare.

Visions förväntan på de lokala arbetsgivarna är tydlig; under årets pandemi har våra medlemmar i kommuner, regioner, bolag och kyrkan tagit ansvar och gjort sitt yttersta för att bidra i en svår tid. Det ska synas i lönekuvertet.

Veronica Magnusson, förbundsordförande

Prenumerera på pressmeddelanden

Skriv in din e-postadress via länken nedan så får du samtliga pressmeddelanden från Vision.

Prenumerera

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar