Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Utskott 4 Yrke

2016-10-04

Utöver besluten som redovisas här antog förbundsmötet även ett nytt mål- och styrdokument där chef lyfts fram som en av Visions hjärtefrågor.

Chefsmedlemmarnas förutsättningar

(motion 36)

Motion 36 handlade om att göra Vision än mer attraktivt för chefer och förbättra representationen på arbetsplatserna.

Förbundsmötet beslutade att:

  • ge förbundsstyrelsen i uppdrag att se över och initiera ett arbete med syftet att chefsverksamheten ute på arbetsplatser utvecklas och stärks, detta skall göras i nära samband med de regionala chefsföreträdarna.

Vision måste våga vara förändringsbenäget inom det socialpedagogiska området

(motion 39)

Motion 39 lyfte utvecklingen inom det socialpedagogiska området där kompetenskraven förändrats så att vissa yrkeskategorier har sett sina titlar ändras till sådana som faller inom ramen för Visions avtalsområden. Förbundsstyrelsen har antagit en strategi för arbetet med det socialpedagogiska området.

Förbundsmötet beslutade att:

  • Vision fortsätter det prioriterade arbetet inom det socialpedagogiska området med utgångspunkt från den fastslagna strategin.
  • Resultatet av den bilagda strategin ska redovisas/återkopplas.

Nyheter

Till arkivet

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar