Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Bli ambassadör

Ta chansen och engagera dig!

Uppdraget som ambassadör kräver att du lägger ner ungefär 4 timmar, en timme innan årsmötet och att du är inne i årsmötet minst 3 timmar under perioden 7-20/10.  

 

Som ambassadör kommer du:

► Delta på ett webbaserat planeringsmöte

► Ta ansvar för att skriva minst ett diskussionsinlägg

► Få ett fint diplom efteråt!

 

Delta på ett webbaserat planeringsmöte

Innan årsmötet kommer du som ambassadör att bli inbjuden till ett webbaserat planeringsmöte för att gå igenom vilket ansvar du har som ambassadör. Under mötet får du även träffa andra ambassadörer och knyta nya kontakter!

 

Skriva diskussionsinlägg

Som ambassadör tar du ansvar för att skriva minst ett diskussionsinlägg i det digitala årsmötet. För att vi ska få ett bra digitalt årsmöte är det viktigt att ombud kommer igång och diskuterar dagordningspunkterna och den kommande inriktningen för åren 2020-2024. Genom att starta en diskussion, lyfta frågor till de andra ombuden och inbjuda till dialog fyller du som ambassadör en viktig funktion på det digitala årsmötet.

 

Fint diplom!

Förutom evig tacksamhet får du också ett fint diplom när du ställer upp som ambassadör för det digitala årsmötet. Det finns bara en gång som Vision kommer ha sitt första digitala årsmöte, så passa på att anmäl dig som ambassadör redan idag!

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar