Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Förbundsmöte 2022

Förbundsmötet är Visions högsta beslutande organ. Förbundsmötet 2022 kommer behandla viktiga frågor och satsningar inom ramen för Visions inriktning Vision – en kraft för framtiden. Visions förbundsmöte kommer genomföras den 29/9–1/10 på Quality Hotel Friends i Solna, Stockholm under 2022.

Information om förbundsmötet

Information om förbundsmötet kommer skickas ut till alla klubbar och avdelningar i januari 2022. Kallelse till förbundsmötet sker senast 29/3.

Motioner

Som medlem kan du skriva motioner till förbundsmötet om frågor som du tycker att Vision ska arbeta med. Antingen kan du skriva på egen hand, eller prata med din styrelse som kan skriva motionen i din avdelnings eller klubbs namn, motionerna ska vara inlämnade senast den 29/3 2022 för att behandlas på förbundsmötet 2022. Skicka in din motion till forbundsstyrelsen@vision.se

Vill du få tips och stöd i hur du skriver en motion? Läs gärna mer här: 

Skriv en motion | Vision

Årsmötet 22 september

På förbundsmötet 2018 togs det beslut om att Vision ska införa årsmöten som ska hållas varje år. Årsmöten är ett beslutsforum för att hantera vissa ekonomiska och administrativa frågor samt frågan om ansvarsfrihet för förbundsstyrelsens ledamöter. Visions årsmöte genomförs den 22 september 2022.

Förmöten

Inför förbundsmötet genomförs tre fysiska förmöten. På förmötena har du som förtroendevald möjlighet att diskutera de frågor som ska hanteras på förbundsmötet. På förmötena kommer fokus vara på förberedelser och genomgång inför de diskussioner och beslut som ska fattas på Visions förbundsmöte. Syftet med förmötena är att de ordinarie ombuden ska komma väl rustade till Visions förbundsmöte. Förmötena ger även övriga deltagare en möjlighet att delta i diskussionerna och påverka framtida beslut. Dessa datum gäller för förmötena: 

  • Område Syd och Sydost den 30–31/8 på Malmö Live
  • Område Stockholm och Väst 1–2/9 på Post Hotell Göteborg
  • Område Norr, Mitt och Västerås 7–8/9 på Uppsala Konsert och Konferens

Nyheter

Till arkivet

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar