Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Kallelse 2020

Kallelse: Visions förbundsmöte i Solna och digitalt årsmöte

Observera att p.g.a. Corona-pandemin, så genomförs förbundsmötet digitalt.


Kallelse.
Vi har nöjet att kalla till Visions förbundsmöte i Solna. Förbundsmötet öppnar torsdag den 24 september klockan 11.00 och avslutas med lunch lördag den 26 september på Quality Hotel Friends i Solna. Förbundsmötet är Visions högsta beslutande organ och har till uppgift att utveckla Visions politik, verksamhet och organisation.

 

Vi kallar även till digitalt årsmöte 15-17 september, årsmötet kommer ske helt digitalt via systemet VoteIT. Schema för det digitala årsmötet skickas ut tillsammans med handlingarna.

 

Handlingar kommer att vara tillgängliga från slutet av juni. Information om detta kommer att skickas ut separat.

 

Påverka förbundet – motionera! Vill du vara med och påverka Visions framtida inriktning? Alla medlemmar, avdelningar, klubbar, sektioner etcetera kan skriva motioner till Visions förbundsmöte. Sista dag för att skicka in motioner till förbundsmötet är den 24 mars. Läs mer om och ladda upp era motioner: vision.se/fm2020 Det finns fortfarande platser kvar till den videoträff som kommer hållas om motioner den 5/3 kl. 11.15-12.00. Du anmäler dig här.

 

Mandatfördelning och val av ombud. Ni som får det här brevet har redan, eller kommer att, utse ombud som representerar er under förbundsmötet. Hur många ombud ni har framgår av mandatfördelningen. Ni som inte har egna mandat kommer att få information kring så kallade delade mandat i ett utskick från Visions center i er region. Här följer en kort beskrivning om hur ni anmäler era ombud:

 

  • För er med eget mandat. Eget mandat får klubbar/avdelningar då de har minst 351 medlemmar. Ni anmäler ombud samt personliga ersättare senast den 4 maj.

 

  • För er med gemensamt/delat mandat. Gäller klubbar/avdelningar med färre än 351 medlemmar. Ni utser ombud gemensamt med andra avdelningar och klubbar inom regionen. Arbetet leds av Visions center. Mer information kommer från ert center. Ni anmäler dessa ombud senast den 22 maj.

 

Ombud och personliga ersättare anmäls här!

 

På vision.se/fm2020 samlar vi och uppdaterar all information kring förbundsmötet.

 

Har du några funderingar? Skicka ett mejl till Forbundsmote@vision.se

Vi ses i Solna!

 

Veronica Magnusson
Förbundsordförande

Nyheter

Till arkivet

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar