Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Helene Geelnard

Helene Geelnard

förbundsstyrelseledamot

Luleå kommun, avtalsområde SKR kommun

socionom


Ett jämlikare samhälle där alla människor ges förutsättningar. Ett inkluderande, öppet samhälle. En arbetsmarknad med ordning och reda där svenska kollektivavtal gäller, för alla som verkar på svensk arbetsmarknad. Inga människor ska inte behöva arbeta i Sverige, 2020, under slavliknande villkor. En fortsatt trygghet i fasta anställningar, skydda LAS. Trots januariavtalet kan vi ej släppa kravet på vår rätt till anställning. En rörlig arbetsmarknad ska vara på arbetstagarnas villkor. Att fackliga skyddsombuds roll, inte ifrågasätts! Att människor inte ska behöva dö på arbetet. Med mer resurser till arbetsmiljöverket för att trygga arbetsvillkor och arbetsmiljöinspektörernas möjlighet till tillsyn. En fungerande sjukförsäkring. Allt fler, särskilt kvinnor har drabbats av ökade antal avslag gällande ansökningar om sjukpenning och sjukersättning, och detta skapar en otrygghet i arbetslivet då man ej vet vad som händer om man drabbas av en ohälsa. En trygg pension efter ett långt arbetsliv. Där oro nu finns inför den höjda pensionsåldern.

2037 nya medlemmar under november

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum