Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Richard Jerneborg

Richard Jerneborg

förbundsstyrelseledamot

Ingår inte i centrala valutskottets förslag.


Skånetrafiken Region Skåne, avtalsområde SKR region

kundinformatör/resesäljare


Ser vi det enbart politiskt så tror jag det handlar om att värna den svenska modellen. Vi behöver slåss för att bibehålla den trots påtryckningar om lagstiftning och förändringar i arbetsrätten. Även på områden där det kan upplevas vara till vår fördel rör vi oss på mycket farlig mark om vi låter politiken ta över den makt vi och våra medlemmar ska ha över vår vardag och vårt arbetsliv. Bara för att vi har ett arbetstagarvänligt styre den ena dagen betyder det inte att det kommer vara så dagen efter. Bortsett från politik så tror jag att den viktigaste frågan för Vision framöver är tryggheten på arbetsplatsen. Vi ser att det i allt större utsträckning finns en upplevd otrygghet i vårt samhälle och detta gäller inte minst personer som jobbar inom offentlig sektor. Det handlar om möte med våldsamma människor, hot och otrevligheter men också om saker som Covid-19 och andra smittor. Hur ser arbetsgivaren till att vi är tillräckligt skyddade på arbetsplatsen utan att för den sakens skull minska ner på tillgänglighet och det så viktiga personliga mötet. Där har vi en fråga som jag tror är mycket viktig för våra medlemmar, befintliga och potentiella. 

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar