Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Heléne Idahl

Heléne Idahl

förbundsstyrelseledamot

Ingår inte i centrala valutskottets förslag.


Region Västerbotten, avtalsområde SKR region

förvaltningschefssekreterare


Vi behöver lyfta både de positiva och negativa effekterna av digitaliseringen mer och även lyfta detta som en demokratifråga på nationell nivå. Digitaliseringen effektiviserar redan de flesta yrken idag och utvecklingen går framåt i en rasande takt, vilket är en enorm möjlighet och kan frigöra kapacitet om organisationer, medarbetare och allmänhet är med på resan. Bristande samordning av digitala system, bristfällig digital infrastruktur, bristande digital kompetens och bristande beteendevetenskaplig förståelse leder å andra sidan inte enbart till arbetsrelaterad ohälsa, vilket är ett stort problem i sig. Det kan också leda till andra allvarliga konsekvenser som att stora grupper av människor riskerar att uteslutas i arbetslivet eller i samhället, att parallella upphandlingar belastar välfärdens resurser och att informationsläckage inträffar som kan hota individers eller myndigheters integritet. Vi i Vision behöver vara proaktiva och delaktiga tidigt i de långa processerna kring digitaliseringen för att fånga upp problemställningar och påverka beslutsfattare.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar