Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Erik Sellström

Erik Sellström

förbundsstyrelseledamot

Område Sydost

Region Kronoberg, avtalsområde SKR region

kommunikationsstrateg

Född 1976


Jag är övertygad om att 20-talet kommer bjuda samhället och arbetslivet på en mängd svåra utmaningar där var och en för sig är en möjlighet för Vision att flytta fram positionerna. Ett exempel är Coronakrisen vi genomlever nu, ett annat är klimatkrisen och konsekvenserna som kommer därav. Jag menar att fackföreningarna har en nyckelroll att spela i en tid som präglas av kriser, säkerhetspolitisk osäkerhet, polarisering och olika aktörers försök att försvaga den svenska modellen. Därför är det svårt att välja en enskild fråga men om jag måste välja en så är det att försvara och förbättra villkoren i arbetsrätten. Att se till att den inte urholkas i “moderniseringens” namn. En väl fungerande arbetsrätt som möjliggör demokratiserade och jämlika arbetsplatser är inte bara nödvändig för en fungerande partsmodell utan också fundamentalt viktigt för fackens relevans och existens.

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Mer om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar