Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Profilprodukter och profilbutik

Profilprodukterna ger en signal om vilka Vision är och bidrar till att synliggöra och stärka Visions varumärke. Vision har ett brett sortiment av profilprodukter som du lätt beställer i Profilbutiken.

Beställ produkter

Produkterna beställs och levereras från Visions leverantör Topline.

Visions profilbutik (vision.topline.se)

Riktlinjer för profilprodukter

För Vision är det viktigt att vi alla hjälps åt med bilden av vilka vi är, att vi håller ihop vår grafiska identitet. Det stärker Visions varumärke och uppfattningen om vilka vi är.

Profilprodukter är ett betydande verktyg för hela organisationen. En kopp, en penna eller en tröja gör oss synliga och skapar en känsla och bild av vilka Vision är. Som stöd för att vi ska bli ett starkt förbund har förbundsstyrelsen tagit fram riktlinjer med tips och rekommendationer för vad som gäller vid framtagande av profilprodukter.

I förbundsstyrelsens riktlinjer för profilprodukter står bland annat:

  • Kriterier som Visions profilprodukter och upphandlingen av dem ska uppfylla
  • Vad som menas med att Visions produkter är fair
  • Designen på Visions profilprodukter
  • Placering av Visions logotyp
  • Kontaktuppgifter om du har frågor

Riktlinjer för profilprodukter (pdf)

Om Vision

Vision är ett fackförbund och i fokus för allt står du och dina visioner. Tillsammans ser vi till att du får det du behöver för att uppnå det du vill med din karriär.

Om Vision

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar