Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Medlem deltar i webbinarium

Webbinarium om medlemsförsäkringar

2023-01-05

Du som är medlem i Vision kan teckna fördelaktiga försäkringar via Folksam och Skandia! Det kan vara ett bra sätt att spara pengar genom ditt medlemskap. Vi erbjuder ett antal webbinarier där du kan få veta mer.

Alla webbinarier sker kl 12–13 så att du kan delta under lunchen. Anmäl dig till det tillfälle som passar dig bäst. Du får en deltagarlänk via mejl ett par dagar innan tillfället.

Bjud gärna med en kollega som ännu inte är medlem i Vision!

Nyfiken på Skandia

Tina Elfsson från Skandia berättar om personförsäkringar. Om det oväntade skulle hända kan försäkringarna ge dig och din familj ekonomisk trygghet vid sjukdom, olycksfall och dödsfall. Tina kommer även att berätta om det unika stödet för att förebygga ohälsa som ingår i försäkringarna.

Webbinarium

22 mars

Anmälan
Sista anmälningsdag 13 mars

24 maj

Anmälan
Sista anmälningsdag är 15 maj

18 oktober

Anmälan
Sista anmälningsdag är 9 oktober

6 december

Anmälan
Sista anmälningsdag är 30 november

Nyfiken på Folksam

Jan Sandström och Olle Dahlström från Folksam berättar om de erbjudanden som tagits fram i samarbete mellan Vision och Folksam.

  • Är jag rätt försäkrad?
  • Hemförsäkring
  • Juristförsäkring
  • Vad händer om jag byter fackförbund?
  • Erbjudande om rådgivning online – en medlemsförmån!

Webbinarium

15 februari

Anmälan
Sista anmälningsdag är 6 februari

12 april

Anmälan
Sista anmälningsdag är 3 april

14 sept

Anmälan
Sista anmälningsdag är 4 september

16 nov

Anmälan
Sista anmälningsdag är 6 november

Mer information och frågor

Vid frågor mejla kurs.goteborg@vision.se.

Vill du ta reda på mer om våra försäkringar på egen hand finns information på vision.se.

Medlemsförsäkringar

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss