Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Två kollegor samtalar

Värva kollega och få presentkort!

2023-01-11

Passa på att ställ frågan om medlemskap i Vision till dina kollegor under värva-kampanjen så får du en Sverigecheck på 200 kronor för varje medlem du värvar!

Då var värva-kampanjen igång igen och denna omgång får du som värvar en Sverigecheck laddad med 200 kronor. Dessutom får den du värvar en likadan check – en bra anledning att gå med direkt!

Kampanjperioden sträcker sig mellan 11 januari till 28 februari 2023. Du kan värva din kollega på vår hemsida eller direkt i vår app!

Värva kollega

Sverigechecken gäller i över 4 000 butiker, bland annat i följande kedjor:
7-eleven, Coop, Hemköp, ÖoB, Willys med flera.

Sverigechecken (sverigechecken.se)

Nyheter

Till arkivet

Kampanjen i korthet

  • Du får en Sverigecheck för varje person du värvar. Även den du värvar får en check!
  • Du kan värva din kollega via hemsidan eller direkt i vår app.
  • Värva-kampanjen är igång 11 januari till 28 februari.
  • Kampanjen gäller endast nya yrkesverksamma medlemmar.