Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Sofia Thunberg.
    Sofia är kognitionsvetare och forskar om människa-robotinteraktion.

Yrkesträffar för administratörer

2023-02-08

Är du administratör? Välkommen att delta i ett seminarium som inspirerar dig till att ta kommandot över din utveckling på jobbet! Yrkesträffarna riktar sig till både medlemmar och icke medlemmar.

Om träffarna

Yrkesträffarna för administratörer handlar om din utveckling på jobbet. Om hur du kan lära dig mer om det livslånga lärandet och vad du kan göra i din arbetsvardag för att hålla dig fortsatt relevant på arbetsmarknaden. Dessutom får du möjlighet att lämna input till Vision om hur dina förutsättningar för kompetensutveckling ser ut.

Yrkesträffarna är kostnadsfria.

Föreläsning om samspelet mellan människor och robotar

Under yrkesträffarna får vi lära känna Sofia Thunberg som är kognitionsvetare och forskare inom människa-robotinteraktion vid Linköpings universitet. Sofia kommer att föreläsa om samspelet mellan människor och robotsystem. Hon kommer också att prata om hur tekniken kan anpassas efter hur vi fungerar.

Vi djupdyker även i etiska frågor och jämställdhetsfrågor kopplade till tekniken och vad som blir vår roll när jobbarkompisen plötsligt är en robot.

Anmäl dig till yrkesträffarna

Yrkesträffarna hålls vid två tillfällen, den 29 mars och 9 maj. Du som är administratör och medlem i Vision anmäler dig via Mina sidor. 

Är du inte medlem i Vision?

Välkommen att delta på yrkesträffarna ändå! Du anmäler dig via länkarna ovan till det tillfälle som passar dig bäst. 

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss