Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Kvinna deltar i en digital träff framför sin datorskärm

Yrkesträff för dig som jobbar med administration

2023-08-15

Är du administratör? Välkommen att delta i ett seminarium som inspirerar dig till att ta kommandot över din utveckling på jobbet! Yrkesträffarna riktar sig till både medlemmar och icke medlemmar.

Om yrkesträffarna

Yrkesträffarna för administratörer handlar om din utveckling på jobbet. Om hur du kan lära dig mer om det livslånga lärandet och vad du kan göra i din arbetsvardag för att hålla dig fortsatt relevant på arbetsmarknaden. Dessutom får du möjlighet att lämna input till Vision om hur dina förutsättningar för kompetensutveckling ser ut.

Yrkesträffarna är kostnadsfria.

Föreläsning: Ett skepp kommer lastat, med vadå?

Som administratör vet man ju aldrig det, eller hur? Därför gäller det att vara beredd på vad den än blir för att skapa glädje, samarbeta, ha energi och må gott. Under yrkesträffen tar Jenny Anderson, coach och mindfulnessinstruktör, och Anna Ricknell, retoriker, med dig på en förmiddag fylld med inspiration, skratt och reflektion som du kan använda dig av i din roll som administratör och i din vardag. 

Om Jenny Andersson:

Jenny har drivit eget och arbetat som coach, mindfulnessinstruktör och utbildare de senaste 15 åren för både högt uppsatta ledare, företagare och medarbetare. Jenny har även drivit ett Wellness företag i Thailand, arbetat som produktionsledare och projektledare på många av Sveriges bästa reklambyråer, samt skrivit en egen bok. Hon är en av Sveriges mest välrenommerade coacher och grundaren till självledarskapsprogrammet Lyckans Smed som inspirerar till hållbar utveckling.

Om Jenny (jenny-andersson.se)

Om Anna Ricknell:

Anna är retorikern från norr som fem år i rad blivit utnämnd till Topp 100 populäraste föreläsaren i Sverige! Med sin bakgrund som elitsimmare har Anna simmat och studerat retorik och kommunikation i både Tyskland och USA och samlat på sig år av erfarenheter och kunskap som hon idag delar med sig av till andra. Med sin trovärdighet och humor fängslar hon sin publik och inspirerar till att bli en bättre kommunikatör. 

Om Anna (ricknellsretorik.se)

Anmäl dig till yrkesträffarna

Yrkesträffarna hålls vid två tillfällen, den 28 september och 15 november. Du som är administratör och medlem i Vision anmäler dig via Mina sidor. 

Är du inte medlem i Vision?

Välkommen att delta på yrkesträffarna ändå! Du anmäler dig via länkarna ovan till det tillfälle som passar dig bäst. 

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss