Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

 • Kvinna pratar i telefonen och ler

Roliga autosvar under semestern

2022-06-22

Letar du efter autosvar inför den stundande semester? Här kommer några, inte så proffsiga men däremot väldigt roliga, autosvar. Varsågod att kopiera in i din mejl!

 • Hej! Jag tänkte inleda min semester med en orienteringskurs i Abisko! Om allt går som det ska är jag tillbaka på kontoret (datum) och bör svara dig kort därefter. Om inte, ring gärna någon som kan leta efter mig.
 • Hejsan! Jag är på semester och tänker inte återkoppla till dig förrän tidigast (datum). Om det är ett brådskande ärende, vänligen kontakta någon som inte är jag.
 • Knack knack.
  Vem där?
  Inte jag för jag är på semster!
 • Tack för ditt mejl! Ditt kreditkort har debiterats med 60 kronor för de tio första orden, samt 25 kronor för varje ytterligare ord meddelandet.
 • ATTANS! Du missade mig precis. Jag är på semester till (datum) och tänkte inte kolla inkorgen förens då. Är det ett brådskande ärende så kan du försöka nå mig via djungeltrumman eller maila igen senare.
 • Rebus! Gissa var jag är idag? 😎☀️🏖️🍹📘
  Ledtråd: jag är på semester.
 • Tack för ditt mejl! Du har plats nummer 427 i kön och kan räkna med ett svar om cirka 18 veckor.

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar