Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Månadens erbjudande januari: Testa Readly utan kostnad i 2 månader

2022-01-03

Läs Readly digitalt helt gratis i 2 månader. Det är månadens erbjudande som du hittar i Vision-appen. Ladda ner och logga in i appen och starta din digitala prenumeration utan kostnad.

Som medlem i Vision kan du nu få tillgång till över 5000 svenska och internationella magasin digital genom Readly helt kostnadsfritt under 2 månader. Prenumerationen förlängs automatiskt efter 2 månader så vill du inte ha kvar prenumerationen behöver du själv avsluta den (ordinarie pris är 99 kr i månaden).

Detta ingår: 

  • Obegränsad läsning av över 5000 svenska och internationella magasin. 
  • Läs var du vill. Ladda ner magasinen så du kan läsa utan internet.  
  • Lös korsord och sudoku direkt i appen. 
  • Dela Readly med hela familjen. På ett abonnemang kan ni vara fem användare. 
  • Dela sidor och artiklar med dina vänner. 
  • Med Readly läser du alla dina favoritmagasin på ett hållbart sätt. 

Erbjudandet startar du enkelt genom att logga in på Vision-appen och gå in på Månadens erbjudande. Har du ännu inte Vision-appen kan du ladda ner den via Google Play eller Appstore. 

Erbjudandet gäller för nya prenumeranter (det vill säga för medlemmar som inte har någon pågående prenumeration på Readly) och för alla som har laddat ner Vision-appen. 

Erbjudandet gäller under januari 2022 och måste aktiveras innan månadens slut. 

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar