Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Sök Visions internationella stipendium!

2022-04-25

Efter två långa år så är nu ansökan för Visions internationella stipendium öppen återigen. 20 medlemmar tilldelas 15 000 kr för att finansiera sin utlandsvistelse så missa inte chansen!

Du som är medlem i Vision, student eller yrkesverksam, kan söka stipendiet som ger dig möjlighet att resa ut i världen och studera facklig verksamhet ur ett internationellt perspektiv. Du kan söka om du till exempel ska skriva en uppsats som ett ämne som faller under kriterierna som inkluderar en fältstudie.

Så ansöker du

Kriterierna för att kunna söka stipendiet är:

  • Du får inte ha mottagit stipendiet tidigare
  • Stipendiet söks individuellt (grupper kan alltså inte ansöka)
  • Du måste uppfylla ett av stipendiumkriterierna

Ansökningsperioden för resor som ska genomföras höstterminen 2022 är 13 april till 11 maj. Du ansöker om stipendiet terminen innan du åker.

Nästa ansökningstid är 1 september till 31 oktober för resor som ska genomföras vårtterminen 2023.

Mer om det internationella stipendiet 

Ansök om Visions internationella stipendium (logga in)

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar