Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Premie när du värvar i appen!

2022-04-04

Passa på att värva nya medlemmar till Vision genom vår app - då får du nämligen en premie värd 200 kronor för VARJE medlem du värvar!

Ett av våra viktigaste mål är att växa i facklig styrka - då får vi mer att säga till om på våra arbetsplatser. Och hur gör vi då det? Jo, vi blir fler medlemmar! Och där har du som redan är medlem eller förtroendevald en viktig uppgift. Fråga dina kollegor om de vill gå med i Vision och berätta vad som ingår i medlemskapet.

Information om vårt medlemserbjudande

Nu får du dessutom en Sverigecheck värd 200 kronor för varje ny medlem du värvar till Vision genom vår app. Ladda ner appen redan idag och ställ frågan om medlemskap till alla på din arbetsplats! Det går även bra att skicka en digital länk till anmälningsformuläret via appen till dina kollegor som du inte träffar live. Du registreras automatiskt som den som värvar - smart eller hur!

Tänk på att den du värvar måste kunna gå med i Vision. Vi organiserar tjänstemän och chefer inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplade till välfärden. Personen måste också slutföra medlemsanmälan.

Erbjudandet gäller endast nya yrkesverksamma medlemmar (inte studentmedlemmar)

De kan vara med i Vision

Erbjudandet gäller fram till nästa ordinarie värva-kampanj som startar den 14 augusti.

Ladda ner Vision-appen

För dig som är medlem i Vision!

  • Lönestatistik för ditt yrke

  • Ett unikt erbjudande varje månad

  • Chatta direkt med rådgivare

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar