Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Du får en faktura på medlemsavgiften varje månad. Om du är ansluten till Kivra kommer fakturan dit. Från den dagen ditt medlemskap börjar gälla kan du anmäla autogiro eller e-faktura via Mina sidor. Har du ett framtida medlemskap behöver du göra det via din internetbank i stället.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Dela ditt firande och tävla med oss!

2021-09-16

Vision fyller 10 år i år och det är såklart något vi vill fira tillsammans med er! Ladda upp din egen firarbild på Instagram för att vara med och tävla om en hotellfrukost för fem. Fortsätt läsa för mer information!

Hur kan jag delta?

Du deltar enkelt genom att ta en bild på ditt/ert 10-årsfirande. Tillsammans med andra eller ensam, digitalt eller fysiskt - ni firar som ni vill och knäpper en bild som du lägger upp i ditt flöde på Instagram med hashtaggen #Vision10år. Det är allt som krävs för att vara med i tävlingen! 

Hur länge pågår tävlingen?

Tävlingen är igång hela september.

Hur utses vinnaren?

Vinnaren kommer att slumpas fram. 

Kan jag tävla med flera bilder?

Du kan lägga upp flera bilder med #Vision10år, men du är endast med i lottodragningen med ett bidrag. 

Vad vinner man?

Den som lagt upp den vinnande bilden vinner en hotellfrukost för fem personer på valfritt hotell i Sverige - till en maxsumma på 5000 kronor. En förutsättning är att det valda hotellet kan fakturera direkt till Vision. Vision bistår i bokningen av valt hotell.

Tävlar man individuellt eller går det i grupp?

Man kan inte lägga upp en och samma bild i flera konton. Så bara ett konto kan tävla med en bild. Vinnarkontot kan vara delat av flera eller individuellt.  Priset går att dela på upp till fem personer.

När tillkännages vinnaren?

Vi tillkännager vem som vunnit under första halvan av oktober. Vinnarkontot blir kontaktat via Instagram av administratören för kontot Visionfack innan tillkännagivandet. Då ges mer information om hur bokningen av hotellfrukosten kommer att ske.

Behöver man betala vinstskatt?

Nej, inte eftersom vinnaren slumpas. 

Övrigt

  • Denna tävling är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram. Det är fackförbundet Vision (kansliet) som är ansvarig och organisatör av tävlingen.
  • Du måste ha ett publikt konto på Instagram under tiden tävlingen pågår för att delta.
  • Du måste ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen.
  • Alla som använder Instagram måste följa Instagrams riktlinjer och regler.
  • Bilder med olämpligt innehåll kan komma att exkluderas från tävlingen.
  • Vision kommer inte att spara några kontaktuppgifter i samband med tävlingen.
  • Bidragen i tävlingen kan komma att delas på vår egen Instagram (Visionfack).

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss