Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Dela ditt firande och tävla med oss!

2021-09-16

Vision fyller 10 år i år och det är såklart något vi vill fira tillsammans med er! Ladda upp din egen firarbild på Instagram för att vara med och tävla om en hotellfrukost för fem. Fortsätt läsa för mer information!

Hur kan jag delta?

Du deltar enkelt genom att ta en bild på ditt/ert 10-årsfirande. Tillsammans med andra eller ensam, digitalt eller fysiskt - ni firar som ni vill och knäpper en bild som du lägger upp i ditt flöde på Instagram med hashtaggen #Vision10år. Det är allt som krävs för att vara med i tävlingen! 

Hur länge pågår tävlingen?

Tävlingen är igång hela september.

Hur utses vinnaren?

Vinnaren kommer att slumpas fram. 

Kan jag tävla med flera bilder?

Du kan lägga upp flera bilder med #Vision10år, men du är endast med i lottodragningen med ett bidrag. 

Vad vinner man?

Den som lagt upp den vinnande bilden vinner en hotellfrukost för fem personer på valfritt hotell i Sverige - till en maxsumma på 5000 kronor. En förutsättning är att det valda hotellet kan fakturera direkt till Vision. Vision bistår i bokningen av valt hotell.

Tävlar man individuellt eller går det i grupp?

Man kan inte lägga upp en och samma bild i flera konton. Så bara ett konto kan tävla med en bild. Vinnarkontot kan vara delat av flera eller individuellt.  Priset går att dela på upp till fem personer.

När tillkännages vinnaren?

Vi tillkännager vem som vunnit under första halvan av oktober. Vinnarkontot blir kontaktat via Instagram av administratören för kontot Visionfack innan tillkännagivandet. Då ges mer information om hur bokningen av hotellfrukosten kommer att ske.

Behöver man betala vinstskatt?

Nej, inte eftersom vinnaren slumpas. 

Övrigt

  • Denna tävling är inte sponsrad, stödd eller administrerad av Instagram. Det är fackförbundet Vision (kansliet) som är ansvarig och organisatör av tävlingen.
  • Du måste ha ett publikt konto på Instagram under tiden tävlingen pågår för att delta.
  • Du måste ha fyllt 18 år för att delta i tävlingen.
  • Alla som använder Instagram måste följa Instagrams riktlinjer och regler.
  • Bilder med olämpligt innehåll kan komma att exkluderas från tävlingen.
  • Vision kommer inte att spara några kontaktuppgifter i samband med tävlingen.
  • Bidragen i tävlingen kan komma att delas på vår egen Instagram (Visionfack).

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar