Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

  • Medlem använder Cowrite.

Nytt medlemserbjudande: Cowrite – skriv ditt cv och personliga brev på några minuter!

2021-09-28

Vision fyller 10 år och det vill vi fira med ett nytt medlemserbjudande! Nu kan du som medlem i Vision få hjälp med att skriva ett cv och personligt brev direkt genom att använda den digitala tjänsten hos Cowrite.

Cowrite hjälper dig snabbt att skriva cv och personligt brev med hög kvalitet. Dina ansökningshandlingar blir välskrivna, professionella och anpassade till jobbet du söker.

Genom att svara på enkla frågor om dig själv, skapar tjänsten ett förslag på cv och personligt brev som är skräddarsytt för dig och för det jobb du söker. Du väljer själv bland olika textförslag vilken språklig ton du vill ha och om det ska vara på svenska eller på engelska.

Så här fungerar det:

  1. Skapa din profil hos Cowrite.
  2. Svara på några enkla frågor om jobbet du söker.
  3. Välj det textförslag och den design som passar dig.
  4. Ladda ner ditt cv och personliga brev i Word eller i pdf-format.
  5. Sök drömjobbet!

Som medlem hos Vision får du tillgång till en aktiveringslänk. Länken låser upp Cowrite i 6 månader och under den tiden kan du använda tjänsten så mycket du vill.

Ta del av erbjudandet

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss