Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Mer om medlemskapet

Gå med i a-kassan

Mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

SMS:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Träffa Vision på Framtidsmässan

2021-09-18

För tredje gången anordnas Framtidsmässan i digital form. Vision deltar med monter och CV-granskare. Dessutom kan du som är student passa på att gå på speedintervju för jobb som studentinformatör på Vision!

Den 21 oktober deltar Vision på Framtidsmässan som i år sker digitalt med anledning av rådande pandemi. För studenter som besöker mässan finns det möjlighet att granska sitt cv i vår monter för att maxa och öka sina chanser att få drömjobbet. Tjänsten är tillgänglig för både studentmedlemmar och de som inte är med i Vision – men det är först till kvarn som gäller.

Speedintervjuer erbjuds för nyfikna studenter

Under dagen har studenter möjlighet att få en speedintervju med Vera Fogelberg, verksamhetsledare på Visions studentverksamhet.

– Vision har ett fyrtiotal studentinformatörer på universitet och högskolor runt om i landet. Då de är studenter så är personalomsättningen hög eftersom många tar examen, har praktik eller åker på utbytesstudier. Vi söker därför alltid nya stjärnor till vår studentverksamhet och kommer erbjuda besökare på Framtidsmässan möjlighet att skicka in sitt CV och intervjuas för tjänsten, säger Vera Fogelberg.

Visions studentinformatörer är själva studenter och jobbar extra vid sidan om sina studier. Studentinformatörens huvudsakliga uppgift är att anordna aktiviteter på sitt lärosäte som syftar till att rekrytera nya medlemmar till Vision. Förutom medlemsrekrytering innebär tjänsten också att ge befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter och hålla koll på vad som händer på universitetet/högskolan.

Intervju med Olivia om rollen som studentinformatör

Kostnadsfritt medlemskap – jubileumserbjudande!

För att fira att Vision fyller tio år erbjuds alla studenter möjlighet att  möjlighet att gå med kostnadsfritt – för hela studietiden! Som medlem i Vision finns möjlighet att söka våra uppsats- och studiestipendier, ta del av våra karriärtjänster, få tillgång till lönestatistik och coachning, teckna en bra hemförsäkring och mycket, mycket mer.

Mer om studentmedlemskapet

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar