Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

Stäng ×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig som är tjänsteman inom kommun, region, kyrkan och bolag kopplat till välfärden.

Medlemskapet i Vision

Är Vision rätt för dig?

A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?

Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Härmed godkänner du villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att du är medveten om att dina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister. Vi behöver uppgifterna för att erbjuda dig medlemskap i enlighet med våra stadgar. 

Läs om hur vi använder dina personuppgifter

Gå till Visions stadgar

Med hjälp av uppgifterna du lämnar betalas din medlemsavgift genom automatiskt avdrag på din lön varje månad. Om det inte går att dra avgiften får du ett inbetalningskort hemskickat med posten, eller till Kivra om du har en digital brevlåda. Du kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura.

Medlemsavgiften baseras på din inkomst och du har själv ett ansvar för att Vision har aktuella uppgifter om dig. Du har möjlighet att själv uppdatera dina uppgifter på Mina sidor.

Dina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver du själv kontakta det bolag som Vision hänvisar dig till.

Du ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, förutsatt att du är bosatt och folkbokförd i Sverige. Tänk dock på att försäkringarna kan omfattas av exempelvis hälsokrav. Därför bör du noggrant läsa informationen som du får hemskickad till dig när du har blivit medlem. Kontakta försäkringsbolaget om du inte uppfyller kraven för försäkringen.

Om du betalar medlemsavgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien för dina personförsäkringar att dras på samma sätt.

Inkomstförsäkringen ingår i ditt medlemskap. Men du måste vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning från inkomstförsäkringen om du blir arbetslös. Glöm inte att söka medlemskap i a-kassan separat från ditt medlemskap i Vision.

Gå till A-kassan Visions webbplats

Träffa Vision på Framtidsmässan

2021-09-18

För tredje gången anordnas Framtidsmässan i digital form. Vision deltar med monter och CV-granskare. Dessutom kan du som är student passa på att gå på speedintervju för jobb som studentinformatör på Vision!

Den 21 oktober deltar Vision på Framtidsmässan som i år sker digitalt med anledning av rådande pandemi. För studenter som besöker mässan finns det möjlighet att granska sitt cv i vår monter för att maxa och öka sina chanser att få drömjobbet. Tjänsten är tillgänglig för både studentmedlemmar och de som inte är med i Vision – men det är först till kvarn som gäller.

Speedintervjuer erbjuds för nyfikna studenter

Under dagen har studenter möjlighet att få en speedintervju med Vera Fogelberg, verksamhetsledare på Visions studentverksamhet.

– Vision har ett fyrtiotal studentinformatörer på universitet och högskolor runt om i landet. Då de är studenter så är personalomsättningen hög eftersom många tar examen, har praktik eller åker på utbytesstudier. Vi söker därför alltid nya stjärnor till vår studentverksamhet och kommer erbjuda besökare på Framtidsmässan möjlighet att skicka in sitt CV och intervjuas för tjänsten, säger Vera Fogelberg.

Visions studentinformatörer är själva studenter och jobbar extra vid sidan om sina studier. Studentinformatörens huvudsakliga uppgift är att anordna aktiviteter på sitt lärosäte som syftar till att rekrytera nya medlemmar till Vision. Förutom medlemsrekrytering innebär tjänsten också att ge befintliga medlemmar service, marknadsföra aktiviteter och hålla koll på vad som händer på universitetet/högskolan.

Kostnadsfritt medlemskap – jubileumserbjudande!

För att fira att Vision fyller tio år erbjuds alla studenter möjlighet att  möjlighet att gå med kostnadsfritt – för hela studietiden! Som medlem i Vision finns möjlighet att söka våra uppsats- och studiestipendier, ta del av våra karriärtjänster, få tillgång till lönestatistik och coachning, teckna en bra hemförsäkring och mycket, mycket mer.

Mer om studentmedlemskapet

Nyheter

Till arkivet

Hur kan vi hjälpa dig?

Hitta svaret på din fråga

Frågor och svar

Ställ en fråga om ditt medlemskap

Starta chattbot

Kontakta oss istället

Kontakta oss