Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Bli medlem i Vision - 3 månader kostnadsfritt

Fackförbundet för dig inom kommun, region, kyrka och bolag kopplat till välfärden. 

Läs mer om medlemskapet

Glöm inte att gå med i a-kassan!

Läs mer om A-kassan Vision

Är du arbetssökande och vill bli medlem?
Sms:a "Vision" till 71501 så hjälper vi dig.

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar (läs mer under vision.se/stadgar). Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Glöm inte söka medlemskap i a-kassan! Läs mer om det på https://www.akassanvision.se/

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

Månadens erbjudande november: Läs DN utan kostnad

2021-11-01

Läs DN digitalt helt gratis i 3 månader. Det är månadens erbjudande som du hittar i Vision-appen. Ladda ner och logga in i appen och starta din digitala prenumeration utan kostnad.

Som medlem i Vision kan du nu läsa DN digitalt helt kostnadsfritt under 3 månader. Du får tillgång till Dagens Nyheters digitala tjänst DN digital Bas utan kostnad i tre månader. Det ger dig möjlighet att läsa alla artiklar på DN.se och i DN-appen helt kostnadsfritt under tre månader från det novemberdatum du startat din prenumeration. Prenumerationen avslutas automatiskt (ordinarie pris är 119 kr i månaden).

Detta ingår: 

  • Alla artiklar på DN.se och i DN-appen 
  • DN Snille – kunskapsapp med quiz 

Erbjudandet startar du enkelt genom att logga in på Vision-appen och gå in på Månadens erbjudande. Har du ännu inte Vision-appen kan du ladda ner den via google play eller Appstore. 

Erbjudandet gäller för nya prenumeranter (det vill säga för medlemmar som inte har någon pågående prenumeration av Dagens Nyheter) och för alla som har laddat ner Vision-appen. 

Erbjudandet gäller under november 2021 och måste aktiveras innan månadens slut. 

Nyheter

Till arkivet

2001 nya medlemmar under november

Vi erbjuder

  • Personlig rådgivning

  • Schysta medlemsförmåner

  • En vass inkomstförsäkring

Bli medlem nu

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Vårt frågeforum