Kom i kontakt med Vision

Vision Direkt

0771 44 00 00

×

Gå vidare

Jag godkänner villkoren för medlemskapet i Vision. Det innebär att jag är medveten om att mina personuppgifter registreras i Visions medlemsregister för att kunna erbjuda mig medlemskap i enlighet med föreningens stadgar.

Visions stadgar 

Jag kan läsa mer om hur Vision hanterar mina personuppgifter på vision.se/personuppgifter.

Med hjälp av de uppgifter jag lämnar betalas medlemsavgiften genom automatiskt avdrag på min lön varje månad. Om det inte är möjligt får jag ett inbetalningskort hemskickat med posten eller till Kivra om jag har en digital brevlåda. Jag kan också välja att betala via autogiro eller e-faktura

Mina uppgifter skickas till de försäkringsbolag som Vision har avtal med. För att teckna hemförsäkring till medlemspris behöver jag själv kontakta det bolag Vision hänvisar mig till. Jag ansluts automatiskt till personförsäkringar hos det försäkringsbolag som Vision samarbetar med, men då försäkringar kan omfattas av exempelvis hälsokrav bör jag noga läsa informationen som skickas hem till mig när jag blivit medlem och kontakta försäkringsbolaget om jag inte uppfyller anslutningskraven. Om jag betalar avgiften till Vision via löneavdrag kommer även försäkringspremien (personförsäkringar) att dras så.

Inkomstförsäkringen ingår i medlemskapet men jag behöver vara med i en a-kassa för att ha rätt till ersättning vid en eventuell arbetslöshet.

Medlemskap i A-kassan

Kom ihåg att ansöka om medlemskap i A-kassan.

A-kassan Vision

Eller sms:a "Vision" till 71501 så ringer vi upp dig!

 • Lussebullar och glögg.

Så firar du en Fair jul

2021-12-09

Andra advent har passerat och julen står för dörren. Längtar du också efter att fira mer hållbart i år? Här har vi samlat en massa tips för en Fair jul!

Klapparna   

 • Hållbar inslagning. Det finns många sätt att göra inslagningen mer Fair. Du kan till exempel använda sidor ur ett magasin eller en tidning du redan har hemma. Eller en bit överbliven tapet. Det går också utmärkt att använda en papperskasse, klipp isär och ha insidan ut - det blir ett vacker naturfärgat paket! Använd natursnöre och inte en sort av plast. Och du - glöm inte att samla allt papper när klapparna öppnats och lämna till återvinningen. 
 • Satsa på kvalité över kvantitet. Kör hellre på en fin lite dyrare gåva som håller länge istället för många små.
 • Second hand. Försök hitta så många klappar som möjligt begagnat. Och rensa gärna ur skåp och garderober inför jul och skänk bort - så att saker du inte behöver kan bli en fin gåva till någon annan. 
 • Ha koll på produktionen. När du köper nytt - ta reda på hur och av vem produkten producerats och försök välja miljömärkta produkter. 
 • Ge bort något hemmagjort! Kanske är du en fena på att sticka eller kan snickra till en snygg hylla? Eller varför inte röra ihop en sats goda Fairkolor och ge bort?
 • Ge bort en upplevelse. Ge bort din tid och en upplevelse tillsammans med den du tycker om. Hitta på något kul tillsammans! Det kan bli ett minne för livet.
 • Skänk en bättre jul. Ge bort en gåva till en organisation som jobbar för mänskliga rättigheter eller för miljön. 

Maten

 • Gör julbordet mer grönt genom att till exempel byta ut köttbullarna mot ett vegetariskt alternativ - våga testa nytt!
 • Använd ekologiska varor när du bakar och lagar mat.
 • Laga lagom - undvik matsvinn!

Nyheter

Till arkivet

Kom i kontakt med Vision

Vision nära dig

Hitta ditt Visioncenter, avdelning eller klubb

Vision Direkt

0771 44 00 00

Frågor & svar